dBodhi collectie

dBodhi.

Crafters of Origin.

dBodhi ; wij zijn ambachtsmannen met een sterk gevoel voor de natuur. Voor ons is de natuur niet alleen mooi, het is waarin wij geloven. In alle mooie meubels die wij creëren is de natuur onze inspiratiebron en zorgt voor extra creativiteit. Bij iedere stap in het productieproces wordt gezocht naar de ideale balans en harmonie tussen natuur en cultuur, hier staat traditionele ambacht centraal. dBodhi maakt in alle tijden gebruikt van hergebruikt en organisch materiaal. Door het volgen van ouderwetse Javaanse methodes blijven deze behouden om zo unieke producten te maken met een verhaal dat nooit verloren gaat. De collecties hebben een uniek en tijdloos design dat past in ieder interieur.

Ontdek het aanbod die in de webshop te koop zijn:

kast met twee glazen deuren

Hergebruikt Teak.

Hergebruikt teakhout is de standaard bij dBohdi

Het teakhout is afkomstig van eeuwenoude huizen uit afgelegen dorpen in Oost-Java. Het teakhout komt uit een regio die bekend is om haar hoogwaardige teak. Met haar unieke texturen is het teakhout duidelijk te onderscheiden van net gezaagd hout. Door hergebruik brengt dit teakhout niet alleen historie en karakter in uw huis, maar is het ook nog eens goed voor het milieu. Ontdek hoe de vaklieden gebruik maken teakhout in het filmpje hieronder. Met een dBohdi meubel weet u zeker dat u iets unieks in huis heeft.

We are craftsmen with a strong appreciation for nature.

ambient_artisan_rond_klein_optimized

Artisan

Tafels

Artisan zijn iconische tafels volledig vervaardigd uit gecertificeerd, massief, hergebruikt teakhout van hoge kwaliteit. De tafels hebben een rustiek en tijdloos design.

bright dBohdi hanglamp en designlamp

Bright.

Verlichting

De Bright biedt een grote verscheidenheid aan lampen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een mooie aanvulling op uw interieur. Creëer de perfecte sfeer en warmte met deze lampen.

Caterpillar.

Banken/Krukken

Klassiek ontworpen  krukken, banken  allemaal gemaakt van schors van de abaca boom, gecombineerd met teakhout. Natuurlijke en duurzame materialen staan centraal in het design.

Coco.

Kasten/dressoirs

Ontdek de mogelijkheden van de kokospalm, de Coco maakt gebruik van de tree of life. Handgeweven kokospalmbladen gecombineerd met ijzer en teakhout.

Collectables.

Manden/Bijzettafels

Laat je inspireren door vorm, materiaal en textuur van deze mooie manden en bijzettafels. Collectables maakt uw interieur compleet en biedt een natuurlijke uitstraling in uw huis.

Karma.

Kasten/dressoirs

De combinatie van teruggewonnen hout en handgeweven rotan maakt deze Karma uniek.  Alle kasten en dressoirs zijn uitgevoerd in natuurlijke tinten. Ontdek de mogelijkheden voor uw interieur.

Outline.

Kasten

Eenvoudige schoonheid, strakke lijnen en vakmanschap staan centraal. Ontdek de verschillende kasten en kijk welke past bij uw interieur.

Oxo.

Tafels

Unieke ijzeren frame en prachtig ruw afgewerkt teakhouten blad zijn kenmerkend voor de Oxo-eettafels. Roobust vakmanschap.

wijnrek type D wijnrek type B

Shelfmate.

Wijnrekken

De wijnrekken van Shelfmate, de mogelijkheden zijn eindeloos. De rekken zijn handgemaakt van hoogwaardig hergebruikt teakhout in combinatie met een ijzeren frame.

Craftmanship for you.

Ontdek de gehele collectie.

Bij dBohdi bieden we verschillende meubels die te gebruiken zijn voor de verschillende ruimtes in uw huis. De meubels staan voor voor vakmanschap, duurzaamheid en designs die aansluit bij ieder interieur. Ieder meubel van dBohdi heeft een verhaal en is gemaakt door vaklieden uit Java, Indonesië. Door het hergebruik van materialen minimaliseren we de impact voor de natuur, voorzien wij in in werk en maken het mogelijk dat u kan genieten van deze unieke meubels. Alle meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden kwaliteit en duurzaamheid. Denk aan de volgende materialen: handgeweven kokosnerf, handgelast ijzer, handgeweven Abaca, Handgeweven bananenschors, Handgeweven en Teak.  Ontdek het verhaal en producten in onze webshop.  Heeft u vragen, stuur ons dan een e-mail of bel ons op.

dBohdi collectie

Over stronati

Projecten

Hoe wij werken

Webshop

Contact