Garantie & Voorwaardenn

Garantie

Zekerheid voor u staat cen traal

U tekent voor “goede ontvangst”. Bereid uw levering of omruiling dus goed voor. Controleer direct bij ontvangst met de vervoerder uw levering op aantallen en eventuele beschadigingen aan de verpakking. Zo voorkomt u manco’s en wordt schade tijdig opgemerkt en sneller afgehandeld. Zijn er problemen bij uw levering neem dan direct contact op met de klantenservice. Zij kijken met u samen naar oplossing.

Stronati een vertrouwd merk

Wie online zaken doet kan zich geen missers of reputatieschade veroorloven. Om onze zorgvuldig opgebouwde dienstverlening te beschermen en te waarborgen zijn onze diensten en producten beschermd. Wij investeren doorlopend in een compleet en kwalitatief aanbod.

Ons eigen gefabriceerde producten hebben een standaardgarantie van vijf jaar. Producten van fabrikanten zoals Miele of Bora geven een fabrieksgarantie af tussen de vijf en tien jaar. Heeft u hierover vragen, neem dan gerust contact met ons op en wij lichten dit voor uw toe.

Algemene voowaarden

Stronati keuken & interieurbouw

Algemene voorwaarden

Helder en leesbaar.

Heldere voorwaarden, leesbaar opgesteld. Voor iedere fase van uw bestelling.

Toch vragen over de algemene voorwaarden, een levering of een probleem. Ons team staat voor uw klaar

Vragen en problemen bespreekt u het liefst met ‘één van onze collega. Samen komt u sneller tot een doeltreffende oplossing of passend alternatief.

Over stronati

Projecten

Hoe wij werken

Webshop

Contact