Over Stronati

Wij openen een wereld waar wensen en werkelijkheid elkaar ontmoeten.

Stronati keuken & interieurbouw werd opgericht in 1996 en is de loop der jaren bekend geworden als een veelzijdig bedrijf, dat zich bezighoudt met zowel het ontwerpen als realiseren van interieurs en het vervaardigen en installeren van duurzaam gecertificeerd maatwerk van hoge kwaliteit. Sinds 2019 opereert het bedrijf vanuit een nieuw gebouwd en volledig uitgeruste productiefaciliteit en ontwerpstudio, waar we All Round ontwerpprojecten realiseren, die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

De productiefaciliteiten van Stronati keuken & interieurbouw combineren de nieuwste machinetechnologie en vakmanschap om hoogwaardig maatwerk te bieden tot de uiteindelijke installatie. Dit betekent dat wij elk detail in de hand houden en alle items op hoog niveau afwerken.

“Wij geloven dat de sleutel tot ons succes de zorg en aandacht is, die we aan elk individueel project besteden om volledige klanttevredenheid te garanderen. We streven er niet alleen naar om een ​​portfolio van prestigieuze projecten te hebben, maar ook om te helpen bij het ontwerpen en bouwen van interieurs, die de levens van onze klanten verbeteren. Hoewel elk project uniek is, is onze filosofie standvastig: aantrekkelijke, functionele ruimtes ontwerpen en bouwen met de aandacht die ze verdienen”.

 

Over stronati

Projecten

Hoe wij werken

Webshop

Contact